E2401565
2.287,12 €
Impuestos incluidos
Últimas unidades en stock
••••• 0 Comentarios

De 3 a 5 días laborales (excepto Baleares y Canarias)
A península 10 €. Gratuito a partir de 350 €
2 años

PRESUPUESTO E2401565

AMPLIACION INSTALACION D1

 

El kit solar aïllada 10 6300|12600 Wh dia per a habitatge habitual amb consums mitjans

kit solar fotovoltaic 10 està dissenyat per a habitatges d'ús permanent ja que utilitza bateries de 2 volts que permeten cicles de càrrega i descàrrega diaris proporcionant una llarga vida útil. El seu inversor de 3000 W d'última generació Deye proporciona una sortida de 3000 W nominas i 6000 W de pic. Aquest inversor és un equip paral·lelitzable permetent l'ampliació fins a 9 unitats.

Un exemple d'utilització d'aquest kit seria:

  • Nevera A+ 250 kWh any diàriament
  • Televisió 32 polzades LED 6 hores diàries
  • Bomba d'aigua 0,75 CVW una hora al dia
  • Microones i petit electrodomèstic
  • Lavadora cicle fred A+m diàriament
  • Depuradora de piscina 1 CV (3 hores estiu)
  • Forn 1500 W 2 hores a la setmana


Esquema de connexió del kit solar

El kit solar és d'instal·lació senzilla, subministrem l'esquema de connexió del kit perquè qualsevol persona amb uns mínims coneixements pugui realitzar el muntatge. Seguint l'esquema que es pot descarregar juntament amb les fitxes tècniques del kit ho podrem fer sense dificultat. Si sorgeix algun dubte disposen d'assistència tècnica al telèfon de la web.

Tot el material elèctric de l'esquema ve inclòs juntament amb el kit solar


Monitorització WiFi inclosa

El Kit Solar inclou, juntament amb l'inversor Deye, un WiFi Stick per monitoritzar mitjançant el portal gratuït de Solarman Smart disponible per a ordinador i smartphone. Es tracta d'una de les aplicacions més completes del mercat que permet controlar tots els paràmetres de funcionament de l'inversor híbrid Deye, com són l'estat de càrrega de la bateria, la producció, el consum i les estadístiques diàries entre altres. Permet a més el control i parametrització remota de l'inversor.


En els nostres kits solars el regulador de càrrega i l'inversor estan configurats per a les bateries del kit

Ens interessa que el kit solar fotovoltaic funcioni perfectament i els nostres clients no tinguin problemes en les bateries, normalment el punt més crític de la instal·lació solar. Per això programem les nostres pròpies corbes de càrrega en tots els inversors híbrids i reguladors dels kits solars per a la bateria que adquireix el client. D'aquesta manera només ha de preocupar-se de connectar-lo sense haver de programar res, ja ho fem nosaltres per extreure la màxima durada de les seves bateries.

El kit solar 10 6300|12600 és ampliable mitjançant la pestanya "augmentar capacitat de bateries" podem seleccionar unes bateries de més capacitat per a aquest kit

Les bateries que porta el kit solar aïllat per defecte són capaces de portar sense problemes els consums recomanats del kit solar i proporcionar-nos entre 2 dies d'autonomia sense sol. Si desitgem augmentar la seva capacitat perquè pensem introduir més consums en el futur o simplement volem més dies d'autonomia només hem de seleccionar-ho a la pestanya" augmentar capacitat de bateria.

A més és un inversor paral·lelitzable que també pot afegir més unitats per augmentar la seva potència.

Components del kit solar per a habitatges aïllades 6300|12600 Wh dia

5 panells solars 455W Monocristal·lí PERC Ulica Solar: Panell solar Ulica solar 455w monocristal·lí Perc de cèl·lula partida. Un panell d'última generació amb un 20,4% d'eficiència en el mòdul i els avantatges de la tecnologia de cèl·lula partida en la gestió d'ombres parcials i millora en la dissipació de temperatures.

Fitxa tècnica Panell 455W Ulica

12 bateries de 2 volts (24V) Cynetic CPZS 575Ah: Les bateries Cynetic CPZS són elements de 2 volts de placa tubular amb 1500 cicles de descàrrega a l'80% i 3.000 cicles al 50%. És l'opció més rendible per a un habitatge habitual degut a la seva durada de més de 10 anys en ús continu de càrregues i descàrregues com les instal·lacions solars. S'inclouen connexions i tornilleria a més d'un sistema d'ompliment automàtic que afegeix comoditat a l'ompliment d'aigua i permet veure el nivell en tot moment. Són bateries tan fiables que tenen una garantia de 3 anys superior a la mitjana de 2 anys d'altres fabricants.

Fitxa bateria Cynetic CPZS

bateries cpzs tracció

1 inversor Inversor Híbrid 24V 3000W Deye 500V: L'inversor Deye 3.000 W és un equip que disposa d'un potent carregador de bateries de 140 amperis, un regulador MPPT de 500 V amb fins a 3.900 W en potència solar admissible (8 panells de 455W). L'inversor Deye té 5 anys de garantia i és un equip tancat IP65 amb llarga vida útil. Disposa d'antena WiFi gratuïta i portal de monitorització on poder visualitzar el nostre sistema. A més la seva gran pantalla Lcd ens permet tenir un control perfecte del nostre sistema, aportant totes les dades necessàries.

Fitxa tècnica Deye Sun 3K

Material elèctric que inclou el kit:

20 metres de cable de 4 mm² vermell

20 metres de cable de 4 mm² negre

4 metres de cable de 35 mm²

4 X Terminals 35-8

3 X Connectors MC4 mascle

3 X Connectors MC4 femella

<img src="https://lh4.googleusercontent.com/5yR6jfJoDhNU9pW1nij3O1D59RL82P1cmbiUnv7fA6PykXHm7N9G3bNw9nUSUL_jrvRfrlJn6_ZNEnHBSmUYzbs-GqIFQKm-tz32bKw5buumughtZFq-Y-UtbI5h6Ked3Dhnbsp6fBBdbxAu13CLV0w
B41
Sin comentarios

Consulta

 

6 otros productos en la misma categoría: